ΙΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ...

     Ο πατέρας Νικόδημος Παχόγλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. αποφοίτησε από την Ιερατική σχολή Ριζάρειο 1998, αποφοίτησε από το τμήμα κοινωνικής Θεολογίας Αθηνών το 2004, και έλαβε το Μεταπτυχιακό τίτλο στην Ελβετία το 2008, στον τομέα του Εκκλησιαστικού Δικαίου. το έτος 2000 χειροτονήθηκε Διάκονος και το 2002 πρεσβύτερος,  από τον Μακαριστό Μητροπολίτη Ιερισσού και Αγίου ΄Ορους κ.κ. Νικόδημο.  Το έτος 2012 διορίσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο εφημέριος στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Μελισσίων.                                                                                                                                                                         

       Ο πατήρ Ανδρέας Μπουλαλάς γεννήθηκε στον Πύργο Ηλίας το         1956.

 Είναι πατέρας  τεσσάρων παιδιών και οκτώ  εγγονών. 

Αποφοίτησε από την Ιερατική Σχολή.

Χειροτονήθηκε διάκονος και πρεσβύτερος από τον Μακαριστό Δωρόθεο Αττικής και Μεγαρίδος, τό  1988 οπού  και τοποθετήθηκε  στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος νέας Κηφισιάς.

Υπηρέτησε ως εφημέριος και προϊστάμενος στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Ωρωπού επί 25 έτη.

υπηρέτησε επί δύο έτη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου.

  • και τα τελευταία τρία χρόνια υπηρετεί στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Μελισσίων. Έχει ήδη συμπληρώσει τριάντα χρόνια Ιερατικής Διακονίας.

  • Ιδιαίτερα αγαπητός από το ποίμνιο του   για την απλότητα του αλλα  και την μεγαλοπρέπεια με την οποία διακονεί τίς Ιερές ακολουθίες,  Αξίζει να σημειωθεί ότι με την συμβολή του τα έργα αποπεράτωσης του Ι.Ναού επιταχύνθηκαν και κοντεύουν να τελειώσουν.